Klinisch Technoloog - Internship

INTERNSHIP - PILOT COÖRDINEREN?

Manometric maakt de eerste workflow waarmee perfect zittende 3D geprinte orthesen eindelijk werkelijkheid worden. Samen met artsen en onderzoekers van het Reinier de Graaf ziekenhuis hebben we een 3D geprinte CMC brace ontwikkeltd met duidelijke voordelen voor de patiënt.

De innovatieve brace is veel comfortabeler, lichter, mooier en biedt meer nauwkeurige ondersteuning van het CMC gewricht. Dit zal vermoedelijk leiden tot hogere compliance en een betere patiënt- ervaring. De Manometric brace zal in een klinische studie worden vergleken met de huidige gipsbraces.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair die vanuit Manometric projectleider wordt voor het coördineren van de klinische studie. We zoeken de volgende kwaliteiten: – Kan veel verantwoordelijkheid aan. – Projectmanagement / organisatorische skills. – Goed in samenwerking en communicatie met o.a. artsen, patiënten, onderzoekers en engineers. – Kan technisch / inhoudelijk meedenken. – Bij voorkeur enige ervaring met klinisch onderzoek.

Wij bieden:

– Een stagevergoeding.
– Ervaring met een coördinerende rol in een klinische studie, welke gepubliceerd wordt in een journal of conferentie.
– Een gave werkplek in high-tech incubator YES!Delft en werken in het ziekenhuis.

De stage is in principe fulltime voor ten minste 4 maanden, uiterlijk starten in september. Neem snel contact op!

I want to know more!

12 + 2 =

Manometric

Manometric B.V.
Molengraaffsingel 12
2629 JD Delft
KVK 68457731