ALS EERSTE EEN MANOMETRIC BRACE?

Ons eerste type brace is tijdelijk in kleine oplage verkrijgbaar. Het gaat om de brace voor ondersteuning van het CMC (Duimbasis) Gewricht.

Bent u geïnteresseerd? Hieronder staan de stappen uitgelegd om mee te doen!

1 Scan

We meten uw hand op door middel van een 3D Scan. Dit werkt met normaal licht. Uw hand wordt volledig opgemeten in een fractie van een seconde.

2 Passing

Onze gediplomeerde Orthopedisch Technoloog bekijkt uw hand goed en spreekt met u door hoe u de brace gebruikt in het dagelijks leven. Vervolgens maken we een passend ontwerp.

3 Eindmodel

We modelleren de Brace voor u op maat en laten deze 3D Printen in huidvriendelijke materialen. U kunt ook een kleurtje uitzoeken!

INTERESSE IN DE BRACE?

Voor een kleine groep deelnemers kunnen wij onze eerste brace maken. Het gaat om een brace voor ondersteuning van het CMC (Duimbasis) Gewricht.

Omdat het een product in ontwikkeling is, kunnen we de brace aanbieden voor €99. (In plaats van €299) Als u na een bezoek overtuigd bent van de brace, kunt u deze laten maken. U kunt ook een kleurtje uitzoeken!

In het formulier hiernaast kunt u uw gegevens achterlaten, zodat we u kunnen bellen met meer informatie. We zullen kijken of de brace bij uw huidige situatie past.

Door grote interesse zijn we volledig bezet voor dit jaar (2018). Als u uw gegevens invult, komt u wel op de wachtlijst voor de nieuwe groep in 2019. We zullen u dan in ieder geval in Januari meer laten weten!

Vragen? Whatsapp ons!

   +31 6 1174 9539

* indicates required
Ik ben geïnteresseerd in:

Een totaal nieuwe brace.

Het eerste type brace van Manometric is een brace voor artrose in het duimbasis-gewricht (CMC). Deze aandoening komt heel veel voor, en heel veel mensen wachten op een goede oplossing.

Comfortabel en mooi.

Eindelijk – een mooie en comfortable handbrace! De brace is gemaakt van twee verschillende materialen: flexibel en hard. Wij kunnen het pijnlijke gewricht ontlasten terwijl er nog grote bewegingsvrijheid is in de rest van de hand.

Samenwerking.

Partners bij ons project zijn onder andere Reinier de Graaf Gasthuis, TU Delft en Orthopedische instrumentmakers. Samen met deze specialisten zorgen we voor een kwalitatief hoogstaande brace die medisch wordt gevalideerd.

Mijn oude brace van het ziekenhuis werd erg zweterig en ik kreeg er zelfs blaren van. De Manometric brace is veel lichter, goed schoon te maken en mooier. Wat een opluchting!

Rajae

Gescheurde Pees (duim)

Deze nieuwe brace heeft grote voordelen voor de patiënt – deze ontwikkeling is niet te negeren. Elke dag komen er patiënten binnen die erg zouden kunnen profiteren van deze technologie.

Dr. Gerald Kraan

Orthopedisch Handchirurg, Reinier de Graaf Gasthuis

Manometric

Manometric B.V.
Molengraaffsingel 12
2629 JD Delft
KVK 68457731