Als eerste een Manometric brace?

Ons eerste type brace verwachten wij later dit jaar te kunnen leveren. Het gaat om de brace voor ondersteuning van het CMC (Duimbasis) Gewricht.

Bent u geïnteresseerd? Hieronder staan de stappen uitgelegd om mee te doen!

1 Scan

We meten uw hand op door middel van een 3D Scan. Dit werkt met normaal licht. Uw hand wordt volledig opgemeten in een fractie van een seconde.

2 Passing

Onze gediplomeerde Orthopedisch Technoloog bekijkt uw hand goed en spreekt met u door hoe u de brace gebruikt in het dagelijks leven. Vervolgens maken we een passend ontwerp.

3 Eindmodel

We modelleren de Brace voor u op maat en laten deze 3D Printen in huidvriendelijke materialen. U kunt ook een kleurtje uitzoeken!

We helpen u zo snel mogelijk.

We hebben nog iets meer informatie nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen als u uw gegevens achterlaat in het formulier hiernaast.

Vragen? Bel of whatsapp ons!

015 – 202 6141

 +31 6 1174 9539     

* indicates required
Ik ben geïnteresseerd in:
Heeft u een verwijzing van een specialist?

Een totaal nieuwe brace.

Het eerste type brace van Manometric is een brace voor artrose in het duimbasis-gewricht (CMC). Deze aandoening komt heel veel voor, en heel veel mensen wachten op een goede oplossing.

Comfortabel en mooi.

Eindelijk – een mooie en comfortable handbrace! De brace is gemaakt van twee verschillende materialen: flexibel en hard. Wij kunnen het pijnlijke gewricht ontlasten terwijl er nog grote bewegingsvrijheid is in de rest van de hand.

Samenwerking.

Partners bij ons project zijn onder andere Reinier de Graaf Gasthuis, TU Delft en Orthopedische instrumentmakers. Samen met deze specialisten zorgen we voor een kwalitatief hoogstaande brace die medisch wordt gevalideerd.

Mijn oude brace van het ziekenhuis werd erg zweterig en ik kreeg er zelfs blaren van. De Manometric brace is veel lichter, goed schoon te maken en mooier. Wat een opluchting!

Rajae

Gescheurde Pees (duim)

Deze nieuwe brace heeft grote voordelen voor de patiënt – deze ontwikkeling is niet te negeren. Elke dag komen er patiënten binnen die erg zouden kunnen profiteren van deze technologie.

Dr. Gerald Kraan

Orthopedisch Handchirurg, Reinier de Graaf Gasthuis

+31 (0)15 202 6141 Contact us!
Molengraaffsingel 12 2629 JD Delft
Manometric B.V. KVK 71335420